هشدار پلیس نسبت به کلاهبرداری از مردم با پیش‌بینی آینده و طلسم-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

هشدار پلیس نسبت به کلاهبرداری از مردم با پیش‌بینی آینده و طلسم

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان از طریق فال‌گیری و پیش‌بینی آینده و طرح مواردی نظیر رفع مشکلات خانوادگی و زناشویی، طلسم بچه دار شدن، دستیابی به ثروت و ... هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ عبداله چولکی در این‌باره گفت: با توجه به اینکه رمالی و فالگیری یکی از شگرد‌های کلاهبرداری است و این افراد از این طریق اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کنند، لازم است که مردم آگاهی خود را در برابر این افراد افزایش دهند و فریب آنان را نخوردند.

وی ادامه داد: رمالی و فالگیری از جمله جرایمی است که فرد با شگرد‌های متقلبانه مدعی پیش‌گویی آینده می‌شود، این افراد دارای فن بیان خوبی بوده و خود را فردی متبحر و کارآمد قلمداد می‌کنند و از این طریق سعی در فریب مردم دارند. این افراد فرصت طلب با تبلیغات گسترده تحت عنوان رفع مشکلات خانوادگی و زناشویی، طلسم بچه دار شدن، دستیابی به ثروت و ... افراد را به گرفتن فال ترغیب کرده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری از آنان می‌کنند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: این کلاهبرداران با ارائه یک شماره حساب که اغلب متعلق به افراد غیر است، از قربانیان می‌خواهند پول را به حساب اعلامی واریز کنند تا نسخه رمالی و فالگیری را دریافت کنند. افرادی که اقدام به رمالی و فالگیری می‌کنند، به دنبال کسب منافع مالی خود هستند و با دادن اطلاعات کلی به شهروندان از شرایط و دغدغه‌های فکری و روانی آنان سوء‌استفاده و به بهانه‌های مشاوره و ... مبالغی را دریافت می‌کنند.

وی از شهروندان خواست که به هیچ عنوان به افراد ناشناسی که تحت عنوان رمال و فالگیر فعالیت دارند اعتماد نکنند و گفت: مردم نباید به حرف‌های کاذب این کلاهبرداران اعتماد کنند و به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و مهم خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

چولکی با بیان اینکه نباید به تبلیغات مشکوکی که با ترفند‌های اغواکننده کاربران را جذب می‌کنند اهمیتی داده شود، گفت: شهروندان باید برای رفع مشکلات خود به متخصصان معتبر مراجعه کنند و در فضای مجازی که بعضاً محل فعالیت اینگونه افراد است به دنبال حل مشکلات شخصی و خانوادگی خود نباشند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده